Odlične vijesti: Za utakmicu protiv Srbije vraća se Luka Cindrić

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić dobio je negativan test na koronavirus i može zaigrati protiv Srbije na Europskom prvenstvu (danas u 20:30 sati).

U uvodnom dijelu priprema za Europsko prvenstvo, koje je Hrvatska otvorila porazom od Francuske 22:27, pozitivne testove na COVID-19 dobili su ključni igrači Hrvatske, Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić. I dok je Duvnjak još uvijek izvan stroja zbog bolova u leđima, Cindrić je nakon negativnog testa u Hrvatskoj isti takav dobio i po dolasku u Szeged što znači kako može nastupiti u drugom ogledu skupine C na Europskom prvenstvu protiv Srbije, što je inače ključna utakmica za Hrvatsku u skupini – prenosi Večernji

Dakako, stručni stožer mora procijeniti je li Cindrić i fizički u pravom stanju kako bi podnio tako težak meč, no njegov se nastup ipak očekuje.

Osim Duvnjaka, podsjetimo kako su zbog pozitivnih testova na COVID-19 izvan momčadi još Marko Marić, Leon Šušnja i Lovro Mihić, dok je David Mandić suspendiran zbog zarađenog plavog kartona u utakmici protiv Francuske.

(vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content