OPĆINA PITOMAČA Održan radni sastanak svih sudionika u provedbi projekta “Sanacija i konačno zatvaranje odlagališta otpada Klisa”

U ponedjeljak, 17. siječnja, u Općini Pitomači održan je radni sastanak u nazočnosti svih sudionika u gradnji u vezi s početkom radova na projektu “Sanacija i konačno zatvaranje odlagališta otpada Klisa”.

Izvođač je u skladu sa zakonskim i ugovornim uvjetima uveden u posao 5. siječnja 2022. godine, nakon čega su i službeno započeli radovi.

Na sastanku se raspravljalo o administrativnim i tehničkim detaljima ugovora, o čemu je sastavljen i zapisnik, a nakon toga su svi sudionici obišli gradilište i upoznali se s radovima koji se trenutno izvode.

Naime, u tijeku je snimanje, iskolčenje i krčenje terena, te iskop i premještanje otpada.

Nositelj projekta je Općina Pitomača, a ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 16.473.750 kuna s PDV-om te je sufinancirana iz Kohezijskog fonda u iznosu od 85 posto vrijednosti. Vrijeme potrebno za realizaciju ugovorenih radova je 16 mjeseci. Projekt je uspješno prijavila tvrtka DRAFT d.o.o. na Poziv na dostavu projektnih prijedloga Sanacija zatvorenih odlagališta neopasnog otpada (šifra poziva KK.06.3.1.13) u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija (OPKK) 2014.-2020.

(Općina Pitomača)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content