Počele pripreme virovitičkog nogometnog trećeligaša: Ivan Krznarić i Valentino Pintarić novi “narančasto-crni”, Dorian Mikičić odlazi u Varteks

U večernjim satima u ponedjeljak, 17. siječnja počele su pripreme nogometaša Virovitice, koji se nakon prvog dijela natjecanja nalaze na samom začelju 3. hrvatske lige Sjever.

Pomlađivanje momčadi i niz problema uzrokovali su slab trenutni položaj najstarijeg virovitičkog sportskog kluba. U klubu su svjesni da se mora pojačati igrački kadar. Momčadi su se zasad priključila dva nova igrača.

Valentino Pintarić dosad je igrao za Croatiju iz Grabrovnice, Pitomaču, Viroviticu i Omladinac iz Korije. Posljednju registraciju ima za Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice, za koju, zbog ozljede, nije niti jednom nastupio. Sad se oporavio i spreman je za nove nogometne izazove.

Drugi je do jučer standardni prvotimac Rezovca, Ivan Krznarić, koji će se u igrački najboljim godinama pokušati dokazati u višem rangu natjecanja.

– Uz njih dvojicu u kontaktu smo s još tri – četiri igrača s kojima bi trener imao konkurentnu momčad za proljetni dio natjecanja – rekao nam je tajnik Michael Mikolčić.

Dorian Mikičić, zbog školovanja u Varaždinu, svoju će igračku karijeru nastaviti u varaždinskom Varteksu.

IMG 8685

Trener Krešimir Crvenka na prvom treningu imao je desetkovan sastav, jer je dio igrača izostao zbog radnih obveza, dok je drugi dio bolestan ili ‘odrađuje’ samoizolaciju. Onima koji su istrčali na teren u sportskom kompleksu u nekadašnjoj vojarni, vjetar i hladnoća nisu bili prepreka za odrađivanje postavljenih zadaća. Očekuje se da će se u idućih desetak dana ostatak momčadi opraviti i priključiti pripremama.

Već u subotu, 22. siječnja dogovorena je prva pripremna utakmica u Sesvetskom Kraljevcu s istoimenim domaćinom, koji je vodeća momčad 1. zagrebačke lige. Virovitičani 5. veljače putuju u Osijek kod Elektre – Škole Krpan – Babić, već dan kasnije gostuju kod Lukača 05, 12. veljače igraju u Suhopolju, dok će generalka pred prvenstvo biti 19. veljače u Grubišnom Polju s aktualnim prvakom 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, Bilogorom ’91.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content