Uskoro počinje zimski prijelazni rok: Dolački DOŠK dogovorio prva igračka pojačanja

Nogomet na području Virovitičko-podravske županije polako se ‘budi’, a klubovi koji igraju u većim rangovima natjecanja tijekom sljedećih nekoliko dana trebali bi početi s pripremama. Do početka proljetnog dijela sezone ima još dosta vremena, pa će biti zanimljivo pratiti zimski prijelazni rok koji službeno počinje u utorak, 18. siječnja i trajat će do 28. veljače.

Uz razne glasine oko dolazaka i odlazaka igrača, koje su sastavni dio svakog prijelaznog roka, neki klubovi već su dogovorili svoja prva zimska pojačanja. Jedan od tih klubova je i županijski drugoligaš DOŠK iz Dolaca, inače jesenski viceprvak 2. ŽNL Istok, koji je na svojim službenim facebook stranicama objavio dolazak Tonija Sitara (22) i Marijana Šaleka (18) u svoje redove.

Toni Sitar svoju je nogometnu karijeru započeo u orahovačkom Papuku, iz kojeg je ‘preselio’ upravo u DOŠK. Uz ove orahovačke klubove nastupao je još u dresu feričanačkog FEŠK-a. Nakon jedne sezone izbivanja ponovno će pojačati konkurenciju u momčadi Dolčana, koji su ove sezone ozbiljno ‘zagrizli’ za naslov prvaka.

Marijan Šalek talentirani je mladi igrač koji se u DOŠK, u kojem je i započeo svoju nogometnu karijeru, vraća iz Feričanaca. Dosad je još, u mlađim uzrasnim kategorijama, branio boje Papuka i zdenačke Sloge.

DOŠK je jesenski dio sezone završio na drugom mjestu s 22 boda (sedam pobjeda, te po jedan remi i poraz). Vodeći Zrinski bježi mu samo dva boda. U upravi su uvjereni da s novim pojačanjima mogu do ovosezonskog naslova. Ostaje nam vidjeti hoće li klub iz Nove Bukovice ‘uzvratiti’ Dolčanima s ponekim transferom ili će proljetni dio sezone nastaviti s postojećim igračkim kadrom.

(www.icv.hr, ts, foto: NK “DOŠK”)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content