Zbog koronavirusa prolongirano održavanje jubilarnog 25. izdanja Viroexpa

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022, koji se trebao održati od 18. do 20. ožujka, prolongirano je.

– Imali smo veliku želju, no žao nam je što je tako ispalo, ali drugačije ne može biti, ma koliko mi to željeli– kazao nam je direktor Viroexpa i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok.

– Kako trenutno na razini Hrvatske bilježimo velike brojke novozaraženih te je shodno tome teško predvidjeti razvoj broja novozaraženih, a uz trenutne epidemiološke mjere s naglaskom da se sajam održava u zatvorenom prostoru, Viroexpo koji se trebao održati od 18. do 20. ožujka ćemo prolongirati. Vidjet ćemo hoćemo li ga održati ove godine u nekom drugom periodu, jer o tome će ključnu ulogu imati epidemiološka slika s koronavirusom. Ako ona bude povoljna, mi ćemo biti spremni. Svim izlagačima koji su uplatili za izlagački prostor za sudjelovanje na sajmu još 2020., kotizacija i nadalje ostaje za sajam 2022. godine – naglasio je Bojan Mijok.

Podsjetimo, organizatori i pokrovitelji Viroexpa su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

(www.viroexpo.hr, foto: K. Toplak)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content