1. HRL U-15 REGIJA 4: Pobjeda i poraz momčadi Viro Virovitice na gostovanju u Vinkovcima

Mladi rukometaši Viro Virovitice, selekcija U-15, u 10. kolu 1. hrvatske lige regije 4 gostovali su u Vinkovcima gdje su u sportskoj dvorani Osnovne škole Bartola Kašića igrali s domaćom Spačvom i Borovom.

U prvom susretu pobijedili su Spačvu 25:13. Na samom početku domaći rukometaši su poveli 2:0, ali su vrlo brzo mladi Virovitičani preuzeli kontrolu rezultata. Na odmor se otišlo s prednošću Viro Virovitice 11:5. U drugom dijelu ta je prednost narasla na konačnih 25:13.

Viro Virovitica: Davorin Kolar 1, Jan Kovačević 3, Ivan Dukarić 2, Roko Rendulić 4, Marko Pribil 1, Rene Velić 6, Domagoj Orban, Tin Lončar 1, Filip Čevelak, Matko Moslavac 2, Mateo Šuprna, Jurica Tomljanović, Karlo Prtenjača i Leon Matijević 5. Trener: Ivan Vrbančić.

U drugom susretu mladi rukometaši Borova od početka su bili u prednosti. Na odmor se otišlo s prednošću Borova 12:7.  U drugom dijelu rukometaši Viro Virovitice uspjeli su smanjiti prednost suparnika, ali su na kraju doživjeli minimalan poraz rezultatom 19:18.

Viro Virovitica: Davorin Kolar, Jan Kovačević 6, Ivan Dukarić, Roko Rendulić  3 (1), Marko Pribil, Rene Velić, Domagoj Orban, Tin Lončar, Filip Čevelak, Matko Moslavac 3,  Mateo Šuprna, Jurica Tomljanović, Karlo Prtenjača i Leon Matijević 6 (39. Trener: Ivan Vrbančić.

Rukometaši Viro Virovitice nalaze se na petom mjestu na tablici s 18 osvojenih bodova. U idućem kolu rukometaši Viro Virovitice, 26. veljače, gostuju u Novoj Gradiški gdje igraju s Brodom iz Slavonskog Broda i Novom Gradiškom BD Gruppe Austria.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content