2. HRL SJEVER Poraz rukometašica Pitomače na gostovanju u Varaždinu

U 14. kolu 2. hrvatske lige Sjever rukometašice Pitomače gostovale su u varaždinskoj sportskoj dvorani Graberje gdje su igrale s drugom ekipom varaždinskog prvoligaša Koke. Domaća ekipa došla je do pobjede 42:37.
Na samom početku utakmice Pitomačanke su imale minimalnu prednost, međutim vrlo brzo mlada domaća ekipa preuzima kontrolu rezultata. Igračice Pitomače drže priključak i tek u posljednjih nekoliko minuta prvog dijela domaća ekipa se uspijeva odvojiti na prednost od šest zgoditka ( 21:15), s kojom se odlazi na odmor.
U drugom dijelu utakmice igračice druge ekipe Koke drže sigurnu prednost, koja je u nekoliko navrata iznosila i sedam zgoditaka. Na kraju su gošće iz Pitomače uspjele smanjiti zaostatak na pet zgoditaka (42:37).
U redovima Pitomače najefikasnije su bile Tamara Štefanec s 12 te Marija Roberta Magić i Dora Šandrovčan sa po osam zgoditaka.

Pitomača: Iva Biuk, Iva Blažević, Erin Pintarić, Nina Ferić 4 (2), Taamara Štefenec 12 (4), Antonela Brlas, Sofija Martinčević, Nika Pintarić, Marija Roberta Magić 8, Maja Biuk, Ana Šimić Kaša 1, Dora Šandrovčan 8 (1), Karla Paleka i Mia Zagrajski 4. Trenerica: Sanja Šandrovčan.

(www.icv.hr, mš)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content