IN MEMORIAM Nakon duge i teške bolesti preminuo Zdenko Blažičević

Nakon duge i teške bolesti preminuo je Zdenko Blažičević. Rođen je 28. rujna 1965. godine u Gradini. Nakon završetka prometnog fakulteta u Zagrebu, dugi niz godina radio je u Hrvatskoj pošti.

Bio je dragovoljac Domovinskog rata. Izabran je 1993. godine za prvog načelnika novoformirane općine Gradina. Obnašao je dužnost vijećnika Županijske skupštine, a bio je i član Općinske organizacije HDZ-a Gradina i Županijske organizacije HDZ-a Virovitičko-podravske županije.

Od 2004. do 2016. godine bio je predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Virovitica te dugogodišnji dobrovoljni darivatelj krvi.

Zdenko Blažičević, otac troje djece, cijeli je život bio aktivan u sportu, posebice nogometu. Dugi niz godina igrao je u gradinskom nogometnom klubu. Nakon završetka aktivne igračke karijere nekoliko godina je bio predsjednik kluba, kao i član Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza te član Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza. Nekoliko godina uspješno je obnašao dužnost delegata na utakmicama 1. hrvatske nogometne lige.

Posljednji ispraćaj Zdenka Blažičevića bit će na groblju u Gradini u srijedu, 16. veljače u 15 sati. 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content