Sada i službeno: Iskusni Lovro Štefanec i Karlo Pelko u redovima četvrtoligaša Suhopolja

Nakon ‘raspada sistema’ u Graničar Bušetini, za koju su igrali u jesenskom dijelu prvenstva, Lovro Štefanec i Karlo Pelko novi su igrači četvrtoligaša Suhopolja. Spomenuti dvojac već je odradio nekoliko pripremnih utakmica za ‘Grofove’, a sada je na službenim stranicama Županijskog nogometnog saveza i službeno objavljen njihov transfer u redove momčadi trenera Samuela Spudića.

Štefanec (38) i dalje igra kao da mu je deset manje i definitivno će biti veliko pojačanje u proljetnom dijelu sezone. U karijeri je nosio dresove virovitičkog TVIN-a, Pitomače, Bratstva iz Gornjeg Bazja, Omladinca iz Korije, Lukača 05 i Zdenke ’91 iz Velikih Zdenaca. Na stadionu Park nije prvi put. Za “žuto-zelene” igrao je u sezoni 2017./18.

Iskusan je i Pelko (30). Tehnički odlično potkovan igrač u svojoj je karijeri nastupao za brojne klubove. Dosad je igrao za TVIN, gdje je i započeo s nogometom, zatim Viroviticu, Sveti Đurađ, Podgorje, Turanovac, Omladinac iz Korije, Bušetinu 1947. i Mladosti iz Molvi. Za Suhopolje je igrao u dva navrata, tako da će mu ovo biti treći povratak na stadion Park, ovog puta u seniorskom nogometu gdje će biti jedna od bitnih karika momčadi u nastavku prvenstva 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content