1. HRL SJEVER Viro Virovitica upisala i sedmi uzastopni poraz, ovog puta na gostovanju u Dugom Selu

U 18. kolu 1. hrvatske lige Sjever, rukometaši Viro Virovitice poraženi su na gostovanju u Dugom Selu od istoimene momčadi 30:27.

U prvom dijelu susreta momčadi su se borile za svaku loptu i izmjenjivale u prednosti. U nekoliko navrata Virovitičani su imali po dva zgoditka prednosti, da bi završnica prvog dijela pripala domaćoj momčadi, koja na odmor odlazi s prednošću od 15:14.

Tijekom drugog dijela utakmice ekipa Dugog Sela imala je konstantnu prednost, ali je tek u posljednjih osam minuta iznosila četiri zgoditka, dok su im do tada Virovitičani stalno ‘puhali za vratom’. Na kraju je utakmica završila s tri pogotka prednosti za Dugo Selo.

Najefikasniji u virovitičkim redovima bili su Domagoj Šepak s devet i Dominik Arsić s četiri zgoditka.

Virovitičani se nakon ovog poraza nalaze na 13. mjestu na tablici s osam bodova, koliko ima i dvanaestoplasirani Prelog. U idućem kolu momčad Viro Virovitice ugostit će drugoplasiranu momčad lige – Požegu.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Mateo Drinovac 3, Vladimir Flanjak 2, Antonio Pavić, Hrvoje Vašarević, Toni Smutni 3, Robert Rešetar, Ivan Vrbančić 1, Mateo Brašnić Ferreira 1 (1), Dominik Arsić 4, Matko Crljenić 2, Tomislav Kos Kalanja 1, Domagoj Šepak 9 (2) i Leon Dujmović 1. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content