1. HRL U-16 Rukometašice Orahovice ovog vikenda gostuju u Osijeku: Očekuju ih dvoboji protiv Bjelovara i Radnika

Rukometašice Orahovice uzrasta U-16 ovog vikenda u sklopu 7. kola gostuju u Osijeku. U Sportskoj dvorani Zrinjevac odigrat će dva susreta, a protivnice će im biti rukometašice Bjelovara i križevačkog Radnika.

Križevčanke se, baš kao i Orahovica, nalaze u donjem domu tablice s dva osvojena boda iz osam odigranih susreta, a jedinu pobjedu ostvarile su u susretu protiv Đakova u prvom kolu.

Nešto uspješnije su rukometašice Bjelovara koje su iz osam dvoboja ”izvukle” sedam bodova. Trenutno se nalaze na osmom mjestu prvenstvene ljestvice s istim brojem bodova kao sedmoplasirani Zrinski, dok im za dostizanje vrha tablice, odnosno petog i četvrtog mjesta, nedostaju tri boda.

Igračice Orahovice nalaze se na pretposljednjem 12. mjestu, također su upisale samo jednu pobjedu, protiv posljednjeplasirane Požege, a u spomenuta dva susreta tražit će nove bodove i pomak na tablici.

Susret između Orahovice i Bjelovara na rasporedu je u 12 sati, dok će se utakmica protiv Radnika odigrati dva sata kasnije, odnosno u 14 sati.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content