1. ŽNL Može li vodeći Podravac uzvratiti Mladosti za jesenski poraz?

Nakon četveromjesečne pauze u nedjelju 13. ožujka, u 15 sati, s natjecanjem ponovno počinju županijski nogometni prvoligaši.

Jesenski prvak Podravac iz Sopja gostuje kod Mladosti u Čačincima od koje je pretrpio dosad jedni ovosezonski poraz. Gosti će sigurno željeti uzvratiti za taj neplanirani poraz, a domaći nogometaši pokušati će i po drugi puta doći do pobjede nad momčadi Marija Tole.

Voćin je u jesenskom dijelu natjecanja na svom terenu imao stopostotan učinak. Taj niz će iskusni trener Ivica Ević pokušati nastaviti u susretu s Bratstvom iz Gornjeg Bazja. Gostujući strateg Elvis Vinak sa svojim pomlađenim sastavom doći će po pozitivan rezultat.

Prošlogodišnji prvak, Sloga iz Zdenaca, gostuje u Borovi. Domaći trener Stipe Rebić ne može računati na Darka Obžetića i Zdravka Vargu, ali njihovi suigrači će i bez njih pokušati doći do pozitivnog rezultata.

Rezovac bi, na svom Laništu u susretu s Gradinom, trebao biti favorit, jer u gostujućim redovima neće biti Valentina Kaladića i Marija Zagorca, međutim rezultati u pripremnom razdoblju mogu sugerirati i neizvjesnu utakmicu.

Prije sedam dana u Kup utakmici Dinamo iz Četekovca pobijedio je u Crncu 6:2. U nedjelju iste momčadi igraju u Četekovcu, no to ne znači da domaća momčad u susret može ući pod geslom “lako ćemo”. U gostujućem sastavu igra niz kvalitetnih igrača koji će znati kazniti svako opuštanje domaćeg sastava.

U prvom kolu miljevačka Mladost protutnjala je kroz Podgorje pobijedivši 6:1. Može li ovog puta Podgorje uzvratiti za taj poraz? U domaćim redovima ne mogu igrati Alen Keler, Mislav Jagnjić i Slavko Juren.

U pripremnom razdoblju sladojevačka Slavonija pokazala je, prema postignutim rezultatima, da se ozbiljno sprema za nastavak natjecanja. Posebice su bili čvrsti na svom terenu i zato se gosti iz Mikleuša ne smiju opuštati žele li doći do punog plijena. U domaćim redovima neće moći igrati Marko Peretin, a kod gostuju Ivan Tomić i David Lehpamer.

Lijepo, ali pomalo prohladno vrijeme te zanimljive utakmice, biti će mamac za gledatelje.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content