3. HNL SJEVER Virovitica u teškoj misiji, Crvenka: Na gostovanje u Ždralove putujemo bez opterećenja

U subotu, 5. veljače u 15 sati igraju se utakmice 16. kola 3. hrvatske nogometne lige Sjever. Momčad Virovitice, nakon uvodne pobjede nad Podravinom iz Ludbrega, putuje u bjelovarsko predgrađe Ždralove, kod jednog od najjačih sastava lige, domaće Mladosti.

Već sezonama Ždralovčani se nalaze među najboljim nogometnim momčadima sjeverozapadne Hrvatske. Protekle dvije sezone igrali su kvalifikacije za ulazak u 2. hrvatsku ligu, a ove godine se nadaju da bi mogli obraniti naslov prvaka i ponovno se uključiti u borbu za drugi rang nogometnog natjecanja u Hrvatskoj, koji će se od iduće sezone zvati 1. liga. Uz jaki igrački kadar, u Ždralovima rade i na poboljšanju infrastrukture, upravo je u tijeku izgradnja novog stadiona.

U redovima virovitičkih ‘narančasto – crnih’ svjesni su svih kvaliteta subotnjih domaćina, koji su veliki favoriti u međusobnom ogledu, međutim, na gostovanje ne odlaze s ‘bijelom zastavom’. U posljednjim utakmicama igrači trenera Krešimira Crvenke pokazali su da definitivno posjeduju kvalitetu.

Prema posljednjim informacijama, u virovitičkom sastavu neće biti kapetana Luke Duvnjaka, koji je zbog ozljede protekle subote ranije izašao iz igre, dok će svi ostali igrači biti na dispoziciji, dok u domaćim redovima, zbog tri žuta kartona, ne može zaigrati Ivan Abramović.

-Nakon domaće pobjede nad Podravinom, u Ždralove putujemo rasterećeni. Možda nam se malo i sreća osmjehne pa dođemo do pozitivnog rezultata – subotnju utakmicu najavio je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

3. HNL SJEVER, 16. kolo – subota, 5. ožujka u 15 sati

Varteks Varaždin – Rudar MS
Polet SMNM – Bjelovar
Međimurje – Podravac Virje
Papuk OrahovicaRadnik Križevci
Mladost Ždralovi – Virovitica
Podravina Ludbreg – Koprivnica

Tablica

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content