DVD Voćin održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu: Usvojeni planovi za ovu godinu, a dodijeljenje su i diplome za osposobljavanje vatrogasaca

Jučer (ponedjeljak) je u Vatrogasnom domu u Voćinu održana redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Voćin.

Na skupštini su, osim članova, nazočili i gosti, načelnik općine Voćin Predrag Filić, predsjednik Općinskog vijeća Roko Perić i županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus.

Osim izvješća predsjednika, zapovjednika i blagajnika za proteklo razdoblje usvojeni su plan rada i financijski plan za 2022. godinu. Također, dodijeljene su diplome za osposobljavanja vatrogasaca.

– Ovim putem još jednom zahvaljujem svim članovima DVD-a Voćin na radu i zajedništvo koje imamo, jer bez zajedništva ne bismo bili tako uspješni. Također zahvaljujem županijskoj vatrogasnoj zapovjednici Mateji Fras Venus s kojom imamo odličnu suradnju, kao i svima koji nas podržavaju u našem radu – rekla je predsjednica DVD-a Voćin Matea Đuzel Doner.

U svojim pozdravnim govorima načelnik Filić, predsjednik Općinskog vijeća Perić i županijska zapovjednica Fras Venus pohvalili su dosadašnji rad DVD-a Voćin te su naglasili da će i ubuduće imati njihovu potporu u radu.

(www.icv.hr, adf, DVD Voćin)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content