KARATE Solidni rezultati virovitičkih karatista u nedjeljnim nastupima na turniru Grand Prix Croatia u Samoboru

Jučer (nedjelja) je bio posljednji dan održavanja turnira Grand Prix Croatia u Samoboru, a na turniru nastupilo petoro članova Karate kluba Virovitica.

Četvoro je nastupilo u katama u pratnji trenera Maksa Šenjuga. Prva je nastupila Sara Malčec u seniorskom uzrastu. Sara je prošla prvi krug, dok je u drugom vrlo tijesno zaostala za svojom suparnicom pa je tako ostala na petom mjestu. U muškom seniorskom uzrastu nastupio je Maks Luka Šenjug koji je također vrlo malom razlikom otpao nakon prvog kruga.

U kadetskom uzrastu nastupili su Lovro i Laura Erak koji su još uvijek mlađi kadeti, no obzirom da je nastup bio kvalifikacijsko bodovnog karaktera, nastupili su u kadetskom uzrastu.

Lovro je prošao prvi krug i nastupio u drugom s dosta zahtjevnom katom te je zamalo prošao u polufinale. Laura je nakon prvog kruga izgubila pravo daljnjeg nastupa.

U borbama je nastupio Jakob Đebro, u pratnji trenera Matije Škrablina, koji nije bio dovoljno pripremljen za ovu kategoriji turnira te je izgubio prvi meč i pravo daljnjeg nastupa.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content