KINO PITOMAČA Ovoga vikenda pogledajte akciju „Izgubljeni grad“ i animirani film „100% Vuk“

Ovoga vikenda u Kinu Pitomača pogledajte dvije odlične kino projekcije. U subotu, 26. ožujka s početkom u 19 sati, očekuje vas akcijska komedija „Izgubljeni grad“. Dok u nedjelju, 27. ožujka s početkom u 17 sati, povedite svoje klince na animirani film „100% Vuk“ sinkroniziran na hrvatski jezik.

IZGUBLJENI GRAD

Izvorno ime: The Lost City

Redatelj: Aaron Nee, Adam Nee

Žanr: akcija, komedija

Uloge: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Brad Pitt

Trajanje filma:

Godina: 2022

Država: SAD

Sadržaj filma: Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u ljubavno-pustolovnim romanima sa zgodnim modelom Alanom (koji se nalazi na koricama knjige). Tijekom turneje na kojoj s njim promovira novu knjigu, Lorettu otme ekscentrični milijarder koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada. Želeći dokazati da može biti heroj i u stvarnom životu, Alan kreće u akciju spašavanja. Ovaj nevjerojatni par se ubrzo nađe u epskoj avanturi u divljini džungle gdje će morati surađivati kako bi preživjeli i pronašli drevno blago prije nego se zauvijek izgubi.

100% VUK – SINK

Izvorno ime: 100% Wolf

Redatelj: Alexs Stadermann

Žanr: animirani

Uloge: Iva Jerković, Goran Navojec, Dušan Bućan, Zoran Šprajc, Dražen Bratulić, Tin Rožman

Trajanje filma: 96 min

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: Priča o 100% Vuku fokusira se na Freddyja, nasljednika ponosne obiteljske loze vukodlaka. Uvjeren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Freddy ostane šokiran kada na svoj 14. rođendan njegovo prvo “ratovanje” pođe po zlu, pretvarajući ga u divlju pudlicu. Starješine čopora su bacile kost, a Freddy mora do sljedećeg izlaska Mjeseca dokazati da ima pravo vučje srce ili riskirati da bude zauvijek izbačen iz čopora. Freddy mora prevladati svoju ružičastu i pahuljastu vanjštinu kako bi dokazao da je još uvijek 100% Vuk.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content