KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animirani film “Crvena panda” i dvije odlične komedije, “Pas” i “Jackass zauvijek”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

CRVENA PANDA – SINK
-animirani

Petak, 18.03. u 17:00
Subota, 19.03. u 17:00
Nedjelja, 20.03. u 17:00

Novi animirani film u središtu radnje ima tinejdžericu Mei Lee koja se pretvara u ogromnu crvenu pandu kada je pod stresom ili kada je jako uzbuđena (što je gotovo stalno). I kao da promjene u njezinim interesima, odnosima i tijelu nisu dovoljne, njezina pretjerano zaštitnički nastrojena, ako ne i pomalo nadmoćna majka Ming, nikad nije daleko od svoje kćeri – zapravo dosta nezgodna stvar za svakog tinejdžera.

Cijena ulaznice: 20 kuna

PAS
-komedija

Petak, 18.03. u 19:00
Subota, 19.03. u 19:00
Nedjelja, 20.03. u 19:00

Bivšem vojnom rendžeru Briggsu je dodijeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova je misija prevesti psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali vojničkom sprovodu. Njihovo putovanje natjeralo ih je na poseban suživot kojem definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje “dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao nekoliko nevjerojatnih situacija. Upravo je to Briggsa gurnulo do njegovih krajnjih granica, ali i natjeralo da malo preispita sebe i svoj odnos sa psećim suputnikom.

Cijena ulaznice: 25 kuna

JACKASS ZAUVIJEK
-komedija

Petak, 18.03. u 21:00
Subota, 19.03. u 21:00
Nedjelja, 20.03. u 21:00

Johnny Knoxville i njegova skupina luđaka postavili su neka važna pitanja na koja je vrijedilo odgovoriti, poput: Što bi se dogodilo da Steve-O stavi roj pčela na svoju bradu? Ili, kako napraviti zmaja koji može podići čovjeka od 186 kg iznad polja kaktusa? Može li Knoxville mađioničarskim trikom ukrotiti bika teškog dvije tone? (Spoiler: bikovi ne vole magiju). U filmu se uz Knoxvillea popjavljuju i Steve-O, Chris Pontius, Jason Wee Man Acuna, Preston Lacy, Ehren McGhehey i Dave England, kao i novi članovi Sean Poopies McInerney, Jasper Dolphin i Zach Holmes, a Eric Andre, Tony Hawk, Machine Gun Kelly i Shaquille O’Neill imaju gostujuće uloge.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content