Na utrci “Holjevka“ policijski službenici PU virovitičko-podravske ostvarili iznimne rezultate: Dario Lebinec osvojio drugo mjesto

Svake godine na kraju zime Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti organizira humanitarnu utrku „Holjevka“, utrku dugu 10 kilometara koja spaja stari i Novi Zagreb, a održava se od 2015. godine. Zajedno sa građanima, više od 70 pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova RH obilježilo je početak trkačke sezone.

Tako je i u nedjelju, 6. ožujka, po sedmi put održana humanitarna utrka „Holjevka“, na kojoj je više od 300 trkačica i trkača trčalo ulicama Grada Zagreba, sa startom na Mostu slobode i ciljem na Bundeku.

Trkačima je bila ponuđena i utrka na 5 km te je svaki natjecatelj prolaskom kroz cilj dobio unikatnu finišersku medalju. Za pripadnike policije VII. Holjevka imala je i humanitarnu notu jer će sredstva od kotizacija biti donirana Zakladi policijske solidarnosti koja pomaže policijskim službenicima i članovima njihove najuže obitelji. 

Među brojnim trkačima, natjecali su se pet policijskih službenika Policijske uprave virovitičko-podravske u sastavu koji su činili Danijel Relić, Dario Lebinec, Mario Kovač, Karlo Petrak i Jadranko Pelc, a svi su otrčali utrku na 10 kilometara.

U pojedinačnim kategorijama MUP-a, policijski službenik Policijske uprave virovitičko-podravske Dario Lebinec je osvojio izvrsno 2. mjesto.

– Čestitamo svim sudionicima, a posebno policijskim službenicima naše Policijske uprave na izvrsnim rezultatima u sportskim natjecanjima – poručili su iz PU virovitičko-podravske. 

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content