Obrtnička komora: Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti

Hrvatska obrtnička komora u suradnji s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva sve zainteresirane obrtnike da postanu dio regionalnih lanaca vrijednosti. Ako obrtnik posluje ili ima podružnicu na području Jadranske, Panonske i Sjeverne Hrvatske, poziva se na odaziv javnim pozivima za iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti.

Kroz teritorijalno usmjerena ulaganja iz fondova Europske unije cilj je dati podršku zelenoj i digitalnoj tranziciji regionalnih gospodarstava, integrirati nove proizvode i usluge u okviru regionalnih lanaca vrijednosti, razviti tehnologije koje troše manje energije, smanjuju otpad i izbjegavaju zagađenje, te ulagati u ljude i razvoj pametnih vještina potrebnih za tranziciju prema industrijama budućnosti koje će omogućiti održiv, inovativan i otporan rast i razvoj naših regija.

Kako bi im se olakšao taj postupak, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom organizira radionice kojima je cilj omogućiti obrtnicima dobivanje što više informacija o tome koje prilike im pružaju fondovi Europske unije od 2021. do 2027. godine.

Zbog lakšeg sudjelovanja na radionicama, one će se održati on-line, po jedna za svaku regiju Za Panonsku regiju kojoj pripada Virovitičko-podravska županija radionica će se održati 11. ožujka 2022. od 11 do 12.30 sati. 

(okvpz.hr)

 

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content