Održana redovna sjednica Upravnog odbora POK-a: Obrtnička komora od 12. do 15. svibnja sudjeluje na Obrtničkim sportskim igrama u Malom Lošinju

U prostoru Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije u srijedu, 9. ožujka, održana je redovna sjednica njezinog Upravnog odbora.

Na dnevnom redu bilo je utvrđivanje prijedloga za redovnu 9. sjednicu Skupštine, a koji su činili nacrt odluke o kriterijima za provođenje izbora za mandatno razdoblje 2022. – 2026. te izvješća o radu i godišnjeg obračuna za 2021.

Osim toga, predsjednik Komore Stjepan Kenjerić, potpredsjednik Hrvoje Šimunović i članovi Upravnog odbora raspravljali su i o mogućnostima funkcioniranja buduće obrtničke asocijacije u slučaju donošenja izmjena i dopuna Zakona o obrtu kako je to predložilo Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, posebice glede imovine i zaposlenika u Komori i pripadajućim Udruženjima obrtnika.

Na završetku sjednice donesen je zaključak u vezi organizacije nastupa OK VPŽ na 14. Obrtničkim sportskim igrama, koje će se održati od 12. do 15. svibnja u Malom Lošinju.

(OK VPŽ)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content