Poznat raspored poluzavršnice Prvenstva Hrvatske za košarkašice koje se ovog vikenda igra u Čačincima: Turnir otvaraju virovitičke i košarkašice iz Slavonskog Broda

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza u Zagrebu nedavno su određeni domaćini poluzavršnica Prvenstva Hrvatske za djevojke do 13 godina starosti.

U grupi gdje igraju košarkašice ŽKK Virovitica, ŽKK Split, ŽKK FSV iz Rijeke i ŽKK Brod na Savi iz Slavonskog Broda, za organizatora natjecanja određena je ŽKK Virovitica.

Kako je jedina dvorana koja ima parket u Virovitici u navedeno vrijeme zauzeta za mjesto odigravanja, određeni su tako Čačinci.

Iako se, nažalost, ne igra u Virovitici, dobivanje domaćinstva ipak je razveselilo virovitičke košarkašice. Očekuju u Čačincima svoje vjerne navijače koji će zajedno s Čačinčanima kroz bučnu atmosferu pomoći igračicama ŽKK Virovitice da naprave pravo malo ‘čudo’ te se pokušaju plasirati među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj.

Poluzavršnica Prvenstva Hrvatske igra se od petka, 11. do nedjelje, 13. ožujka u sportskoj dvorani Osnovne škole A. G. Matoša u Čačincima.

Poznat je i raspored odigravanja utakmica. Turnir će otvoriti upravo Virovitičanke protiv košarkašica iz Slavonskog Broda.

1. kolo – Petak, 11. ožujka:

16:00 ŽKK Virovitica – ŽKK Brod na Savi
18:00 ŽKK Split – KK FSV

2. kolo – Subota, 12. ožujka:

15:00 ŽKK Virovitica – ŽKK Split
17:00 KK FSV – ŽKK Brod na Savi

3. kolo – Nedjelja, 13. ožujka:

11:00 ŽKK Split – ŽKK Brod na Savi
13:00 ŽKK Virovitica – KK FSV

(www.icv.hr, ts, ŽKK Virovitica, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content