TRANSFER ZONA Ante Mikulić u Sokolu, Mehmedi potpisao za Mikleuš, Dinamo iz Kapele Dvora registrirao tri nova igrača

Posljednji dani prijelaznog roka obično donose najzvučnije prijelaze iz kluba u klub. Ovogodišnji zimski prijelazni rok za nogometaše amatere završio je posljednjeg dana veljače i upravo tog dana riješeno je nekoliko zanimljivih transfera.

Ante Mikulić prve je nogometne korake napravio u milanovačkom Sokolu. Nakon toga prošao je virovitičku školu nogometa u TVIN-u i Virovitici, a igrao je i za Suhopolje.
Igrao je i za nekoliko austrijskih klubova, a povratkom u Hrvatsku bio je igrač Bratstva iz Gornjeg Bazja i Suhopolja.

Nakon operativnog zahvata postepeno se počeo vraćati nogometu. Prije nekoliko dana odlučio je da će mu povratak biti lakši igrajući za svoj prvi klub, Sokol iz Milanovca. ‘Sokolima’ će njegovo igračko iskustvo i znanje sigurno pomoći u borbi za opstanak u društvu županijskih drugoligaša.

Rene Prugovečki počeo je u TVIN-u. Deset sezona bio je igrač Virovitice, zatim je u dva navrata igrao za Omladinac iz Korije, a još je nosio dresove Zdenke iz Velikih Zdenaca, Suhopolja, Prugovca, Turanovca i Slatine. Prvi dio ove sezone bio je standardni prvotimac četvrtoligaša Graničar Bušetine. Između nekoliko atraktivnih ponuda, Prugovečki je izabrao onu županijskog drugoligaša Dinama iz Kapele Dvora.

Uz Prugovečkog, Dinamo je registrirao još dvojicu igrača. Ivan Škrablin u svojoj je igračkoj karijeri najduže igrao za Lukač 05. Osim za Lukač, Škrablin je nastupao za TVIN, Turanovac, Podgorje, Dinamo iz Kapele Dvora i Dravu iz Terezinog Polja. Posljednje dvije sezone igrao je za Podgorje, a sada se odlučio ponovno za Dinamo.

Treći igrač koji je pristupio Dinamu je Leon Brdarić. On je počeo igrati u Napretku iz Rušana, a zatim je igrao za Suhopolje, Viroviticu Croatiju iz Grabrovnice. Posljednja registracija mu je u Suhopolju, ali već tri i pol godine nije odigrao niti jednu službenu utakmicu.

Iskusni vratar Eljfat Mehmedi počeo je igrati u Slatini. Nakon toga bio je vratar Suhopolja, ponovno Slatine, orahovačkog Papuka, Mladosti iz Kloštra Podravskog, Mladosti iz Čačinaca i NAŠK-a iz Našica. Jesenski dio sezone branio je za četvrtoligaša Graničar Bušetinu, a sada je odlučio pomoći Mikleušu u borbi za naslov prvaka 1. ŽNL.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content