I u Virovitici i okolici daruju maturalne haljine djevojkama koje si ih ne mogu priuštiti

Prostora za lijepe geste i pomoć drugima uvijek ima, samo treba pronaći način kako ih ostvariti. Mame iz Virovitice i okolice, a tako se zove i jedna Facebook grupa, često, osim što jedne drugima pomažu svojim savjetima, osmisle način kako pomoći onima kojima je to potrebno. Tada ta Facebook grupa dobije novu dimenziju i postaje poveznica između ljudi dobra srca koji su odlučili pomoći na razno razne načine. 

Primjer nesebičnosti i suosjećanja je i nedavna objava jedne članice koja glasi:

– Budući da se bliže maturalne večeri, voljela bih jednoj djevojci u našoj okolici, a koja nije u mogućnosti priuštiti si, pokloniti haljinu i torbicu za tu posebnu večer. Ako poznajete djevojku koja je u potrebi, kao i za sve informacije o haljini i torbici, javite se u inbox. Osobno preuzimanje u Virovitici – pisalo je u objavi.
 
Iako smo već viđali da žene na ovaj način pomažu djevojkama kako bi imale maturalnu večer za pamćenje, ova gesta zasigurno zaslužuje pažnju. Ubrzo su to potvrdile i javile se i druge mame, članice grupe, koje su pohvalile ovu inicijativu te ponudile i svoje haljine, obuću, nakit, make up…
 
Vjerujemo da ima mnogo djevojaka koje sanjaju svoju maturalnu večer u prekrasnoj haljini, a jednako tako i onih koje žele pomoći pa se nadamo da će ih ova lijepa gesta potaknuti da ispune snove jedne djevojke. 
 
(www.icv.hr, žđl)
- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content