1. LIGA MLADEŽI NS SJEVER Jan Feketija – Mladost Ždralovi 4:1, virovitičke selekcije u susretima s ‘Mladostašima’ osvojile šest bodova

Odigrane su utakmice 14. kola 1. lige mladeži Nogometnog središta Sjever. Selekcije NK Virovitice ugostile su vršnjake Mladosti iz Ždralova.

Domaći početnici su na terenu s umjetnom travom Sportskog centra Vegeška pobijedili gostujuću ekipu 4:1. U prvoj minuti Jan Feketija doveo je ‘narančasto – crne’ u prednost od 1:0. Minutu prije odlaska na odmor isti igrač povećao je na 2:0. U drugom dijelu Jan Feketija nastavio je odličnu golgetersku predstavu. Postigao je još dva zgoditka u 46. i 47. minuti. U posljednjoj minuti gostujući igrač Noel Berak postavio je konačni rezultat 4:1.

Početnici NK Virovitice trenutno se nalaze na drugom mjestu na tablici s 30 osvojenih bodova.

Mlađi pioniri i pioniri svoje utakmice s Mladosti iz Ždralova igrali su u virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ.

Mlađi pioniri su poraženi od Mladostaša 6:1. Pogotke za goste postigli su Roberto Berger i Antonio Filić po dva, te domaći igrači Leon Katić i Gabriel Šešet. Počasni pogodak za Virovitičane postigao je Marko Srnak.

Nakon 14 odigranih utakmica mlađi pioniri NK Virovitice nalaze na osmom mjestu na tablici sa sedam osvojenih bodova.

Virovitički pioniri pobijedili su goste iz Ždralova rezultatom 3:0. Domaću ekipu u prednost je doveo Miron Škafar u 35. minuti s bijele točke. Pet minuta kasnije Luka Knežević povećao je na 2:0, dok je konačnih 3:0 postavio Luka Šešet pogotkom u 62. minuti.

S 29 osvojenih bodova pioniri NK Virovitice trenutno su na trećem mjestu na tablici.

U idućem kolu virovitičke selekcije gostuju kod Ivančice u Ivancu.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content