FOTO ‘Potraga za pisanicama’: Zanimljiva uskrsna avantura u vrt suhopoljskog Dvorca Janković privukla velik broj mališana, najbolji tragači ‘okitili’ se medaljama

U vrtu Centra za posjetitelje – Dvorac Janković u Suhopolju danas (nedjelja) je održana ‘Potraga za pisanicama’. Zanimljiva avantura povodom nadolazećih uskrsnih blagdana privukla je pedesetak mališana.

Razigranu djecu i njihove roditelje tijekom ‘traganja’ zabavljao je virovitički kazališni glumac Goran Koši maskiran u velikog uskrsnog zeca.

Organizaciju ovog veselog događaja potpisuje i ovog puta Turistička zajednica općine Suhopolje u suradnji s Općinom Suhopolje.

-Vrlo sam zadovoljna odazivom djece na današnju potragu za pisanicama ovdje u predivnom vrtu suhopoljskog Dvorca Janković. Nadam se da su se svi jako dobro zabavili, a mališanima za dolazak nije bila prepreka niti hladno i vjetrovito vrijeme. Želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u organizaciji, a posebno našem animatoru, virovitičkom kazališnom glumcu Goranu Košiju koji nas je sve dobro zabavio i nasmijao, kao i direktorici Dvorca Janković Sanji Sudar koja nas je sve lijepo ugostila – rekla je ispred TZ općine Suhopolje Martina Litrić.

Na kraju, svako dijete dobilo je slatki poklon paket, a oni najbolji tragači ‘okitili’ su se medaljama. Prvo mjesto i zlatnu medalju s više od 20 sakupljenih pisanica osvojila je Mia Smolčić, srebrna je pripala Ani Smolčić, dok je Adrian Lukačević zaslužio brončanu medalju za treće mjesto ukupnog poretka.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content