JUNIORI Mateo Novaković odlučio derbi između Slavonije i čačinačke Mladosti: Utakmica s 12 pogodaka između Dinama i Zrinskog završila remijem

Proteklog vikenda odigrano je nekoliko utakmica u konkurenciji juniora.

VIROVITICA-PITOMAČA

Uvjerljivu pobjedu na gostovanju u Koriji ostvarili su nogometaši Pitomače. Najefikasniji u redovima vodeće ligaške momčadi bio je Ivan Rakitničan koji je postigao četiri pogotka, tri zgoditka upisao je Pavao-Jan Begović, Marko Lovrin i Toni Šokec dodali su po dva, a Antonio Gibičar jedan pogodak. Konačan rezultat glasio je 12:0 u korist Pitomače

Utakmica između No Limit Tvina i Bratstva bit će odigrana danas (ponedjeljak) u 19 sati.

SLATINA-ORAHOVICA

U skupini Slatina-Orahovica igrale su se utakmice 13. kola, a najzanimljivija je bila ona između vodeće Slavonije i drugoplasirane čačinačke Mladosti. U čvrstom susretu presudio je jedan pogodak, a strijelac je bio Mateo Novaković u 75. minuti utakmice.

Pogodak u istoj minuti te isti rezultat odlučili su utakmicu između zdenačke Sloge i orahovačkog Papuka. Pogodak vrijedan tri boda za goste je postigao Dominik Džajkić.

Najefikasnija utakmica odigrana je u Četekovcu gdje su se sastali Dinamo i Zrinski iz Nove Bukovice. Nekompletni gosti, koji su prema zapisniku odigrali utakmicu s deset igrača, s dva gola Daria Petrovića i jednom golom Tina Bubanovića poveli su 3:0 nakon 33 minute igre, Antonio Bilavčić smanjio je na 3:1 u 40., Petrović je svojim trećim golom povisio na 4:1, dok je Gabrijel Obšivać pogodio za 4:2 nakon prvih 45 minuta. Autogolom Marina Kovačića Dinamo je smanjio na 4:3, Leon Lipovac pobrinuo se za izjednačenje, no Zrinski još jednom dolazi do vodstva golom Mateja Bračuna. Vratar Leon Kokoška izjednačio je na 5:5 u 67. minuti, do prvog vodstva Dinamo je došao golom Matea Škulja, dok je konačnih 6:6 postavio Mislav Juršik.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content