Stadion Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice od nedavno nosi ime Drage Počuća-Cibone u spomen na preminulog igrača, oružara i člana upravnog odbora

Stadion Nogometnog kluba Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice od nedavno nosi ime Drage Počuća-Cibone u spomen na preminulog igrača, oružara i člana upravnog odbora Kluba.

Drago Počuć cijelu je svoju igračku karijeru proveo u Bilogori, a nakon toga dugi niz godina bio je neizostavan član uprave kluba, dugogodišnji oružar i onaj koji je brinuo da travnjak uvijek bude jedan od najljepših u županiji.

Pokojni Drago brinuo je i, između ostalog, da igrače uvijek dočekaju uredni i čisti dresovi, jedan je od onih koji su uvelike sudjelovali u izgradnji prostorija kluba, svoje slobodno vrijeme u velikoj većini posvetio je volonterstvu za klub, a sve to radio je s velikom ljubavlju. Stoga mu neizmjerno hvala za sve ove godine.

– U znak zahvale, stadion našeg kluba od sada će nositi njegovo ime. Stadion Drago Počuć Cibona- poručili su iz Nk Bilogora 1947..

Prva službena utakmica na ‘novom’ stadionu odigrana je proteklog vikenda protiv Svetog Đurđa, no domaći igrači nisu uspjeli doći do nova tri boda. Gosti su odnijeli pobjedu rezultatom 2:0.

(www.icv.hr, Nk Bilogora 1947., Špišić Bukovica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content