1. ŽNL OBŽ Odigrane su utakmice 25. kola: U Vardarcu nas ovaj vikend očekuje veliki derbi, drugoplasirani domaćin dočekuje vodeće Jedinstvo

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 25. kola 1. ŽNL OBŽ.

Vodeće Jedinstvo stiglo je do uvjerljive pobjede protiv Hajduka iz Marijanaca rezultatom 6:0 kojom su i dalje ostali na prvom mjestu. U stopu ih prati Vardarac s dva boda zaostatka, a koji je u Kuševcu slavio protiv Torpeda s 4:2. Na vrh ‘puca’ i Baranja Belje koja je s 6:1 slavila u Josipovcu protiv Omladinca, Slavonac je u Ladimirevcima s minimalnih 1:0 bio bolji od Đurđenovca, FEŠK je poražen u Feričancima od Viljeva, završilo je 3:1, a poraze su upisali i Ratar odnosno Radnik. Iz Piškorevaca je bodove odnijela Motičina rezultatom 3:2, dok je Radnik poražen u Popovcu od Hajduka s 5:0.

Derbi za prvo mjesto u idućem kolu odigrat će Vardarac i Jedinstvo koji se sastaju u Vardarcu, a u ‘sjeni’ ovog dvoboja odigrat će se ostale utakmice 26. kola. Đurđenovac će na svom terenu ugostiti Hajduk iz Popovca, u Radikovcima kod Bratstva gostuje Omladinac, Baranja Belje dočekat će Ratar, Motičina FEŠK, a Viljevo Torpedo. U posljednjoj utakmici kola u Marijancima se sastaju Hajduk i Slavonac.

tr

(www.icv.hr, mra, foto: facebook, NK Vardarac)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content