2. HRL SJEVER Virovitičke ‘lavice’ završile sezonu bez izgubljenog boda! U posljednjem kolu ‘pala’ je i Garešnica

Rukometašice 1234 Virovitice ovogodišnje natjecanje u 2. HRL Sjever privele su kraju bez izgubljenog boda! Izabranice Darka Grdića u posljednjem, 22. kolu 2. HRL Sjever, slavile su jučer (subota) na gostovanju u Garešnici s uvjerljivih 46:32.

Domaće rukometašice dobro su se držale u uvodnim minutama. Povele su 7:6, semafor je u jednom trenutku pokazivao i 12:12, no do kraja poluvremena golovima Nike Deskar ‘lavice’ su se odvojile na sigurnih sedam pogodaka prednosti. 

U drugom dijelu utakmice Virovitičanke su serijom 11:2 (34:18) do 42. minute riješile susret u svoju korist te su u konačnici zaključile utakmicu s 14 pogodaka razlike. Najefikasnija igračica bila je Nika Deskar s devet pogodaka, dok su po osam postigle Klara Crnoja i Marija Medved. 

Igračice 1234 Virovitice, na čelu s Darkom Grdićem koji je ekipu doveo na jednu sasvim novu razinu, sezonu su tako privele kraju u stilu, novom pobjedom, a njihova dominacija i fantastični rezultati donose nam razlog za veselje u budućnosti.

1234 Virovitica: Martina Majkovčan, Helena Zeman, Lukrecia Veršec 3, Jelena Pratljačić, Nadia Dujmović, Klara Crnoja 8, Dora Koprek, Marija Medved 8, Nea Kovač, Nika Deskar 9, Ena Jug 6, Maja Mlinarić 6, Elena Bardić 2, Lea Zupčić 4, trener: Darko Grdić.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content