2. ŽNL ZAPAD Lukač u jedinom subotnjem susretu domaćin Kladarama, u Kapeli Dvoru derbi za drugu poziciju

Momčadi 2. županijske nogometne lige Zapad ovog vikenda igraju utakmice 16. kola. Lukač 05 osigurao je naslov, ali se zato sve ostale momčadi bore za što bolje mjesto na tablici, posebice je intresantna borba za opstanak u ligi.

Danas (subota) u 17 sati novi prvak na svom terenu igra s posljednjim Kladarama. Sve osim uvjerljive pobjede domaće momčadi bilo bi veliko iznenađenje. U domaćim redovima neće moći nastupiti Antonio Bardić.

U nedjelju, 8. svibnja u 14 sati u Špišić Bukovici igraju Bilogora 1947. i milanovački Sokol. Domaći su, gledajući tablicu, favoriti, ali gosti imaju niz od pet pozitivnih rezultata, stoga možemo očekivati zanimljivu utakmicu. Za Bilogoru 1947. ne može igrati Mario Krajc, a za Sokol Tomislav Kožnjak.

Sve ostale utakmice igraju se u 17 sati. U Kapeli Dvoru igra se derbi momčadi koje se bore za drugu poziciju na tablici. Domaći Dinamo ugostit će Croatiju iz Grabrovnice. Oba sastava nemaju problema s kažnjenim igračima, pa će gledatelji moći vidjeti kvalitetnu i uzbudljivu utakmicu. Pobjednik će ostati u utrci za drugo mjesto.

Podravec proljetos igra promjenjivo, ali je u domaćoj utakmici u Turnašici favorit u susretu Mladosti iz Vukosavljevice. Gosti će biti oslabljeni, jer neće moći nastupiti Manuel Šelimber.

Sveti Đurađ ugošćuje Dravu iz Terezinog Polja. Domaća momčad ‘mora’ doći do tri boda kako bi odmakla od zone ispadanja iz lige.

2. ŽNL Zapad, 16. kolo – Subota, 7. svibnja u 17 h

Lukač 05 – Kladare

2. ŽNL Zapad, 16. kolo – Nedjelja, 8. svibnja u 17 h

Bilogora 1947. Špišić Bukovica – Sokol Milanovac (igra se u 14 sati)

Podravec Dinjevac – Mladost Vukosavljevica (igra se u Turnašici)

Dinamo Kapela Dvor – Croatia Grabrovnica

Sveti Đurađ – Drava Terezino Polje

2. ZNL Zapad 1

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content