DANI OPĆINE SOPJE Ne propustite Ribarski dan na rijeci Dravi, očekuju vas šaran na rašljama, fiš, glazba i bogat zabavni sadržaj

Proslava Dana općine nastavlja se danas (subota). Općina Sopje u suradnji s partnerskom općinom Starin iz Mađarske u sklopu projekta Drava Events II organiziraju na rijeci Dravi Ribarski dan. Okupljanje je u 10 sati, a od 11 sati će se peći šarani na rašljama i kuhati fiš, dok će se uz lagani zvuk tamburica održati i Likovna kolonija na kojoj će sudjelovati 15 umjetnika koji će ondje slikati prekrasnu prirodu oko sebe. U 13 sati planiran je ručak, a u 13.30 održat će se zabava za sve goste.

Također, isti dan, od 10 do 14 sati, odigrat će se malonogometni turnir mladih dobnih kategorija gdje će se sastati četiri ekipe. Program će se nastaviti od 18 sati kada je na redu Tematsko predavanje savjeta mladih gdje će predavanje održati glavni tajnik Savjeta mladih RH i Tomislav Leko iz Ureda premijera Andreja Plenkovića. Subotnja proslava će završiti s dvije kino projekcije u 19 i 20 sati.

(www.icv.hr, ib)

OPCINA SOPJE RIBARSKI DAN Plakat Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content