JUNIORI Suhopolje poraženo u Virovitici od No Limit Tvina: Čačinačka Mladost s desetkom ispratila Miljevčane, 13 pogodaka u utakmici Crnca i četekovačkog Dinama

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u kategoriji juniora.

VIROVITICA-PITOMAČA

Nogometaši Suhopolja uvjerljivo su poraženi na gostovanju u Virovitici od No Limit Tvina. U susretu 13. kola ‘akademci’ su golovima Hrvoja Matanića, Patrika Baumana, Tina Filipovića, Mauricia Petričevića, Leonnarda Alavanje te s dva pogotka Thea Filipovića, od kojih je jedan bio s bijele točke, slavili s uvjerljivih 7:0.

U zaostaloj utakmici 11. kola snage su proteklog vikenda odmjerili Gradina i Rezovac. Domaći sastav poveo je autogolom Marka Bakovića u 15. minuti, dok je izjednačenje stiglo u 39. minuti preko Matea Lončarića. Pogodaka u nastavku nije bilo sve do posljednjih 15-tak minuta. Novu prednost Gradini donio je Ante Gradinjan u 77. minuti, Josip Eršek povisio je na 3:1 u 84., Lončarić je svojim drugim golom smanjio na 3:2 minutu kasnije, dok je u 86. minuti Eršek postavio konačnih 4:2. 

Danas će se u Gornjem Bazju, također u susretu 11. kola, od 20 sati susresti Bratstvo i Omladinac.

rr

rr 1

SLATINA-ORAHOVICA

Vodeća Slavonija stigla je do nove pobjede u susretu 14. kola koji je odigran u Novoj Bukovici protiv Zrinskog. Mateo Novaković doveo je goste u prednost u 11. minuti, Dominik Kizivat pogodio je mrežu u 28., Enriko Moslavac u 40., a Ivo Jukić u 77. za konačnih 4:0.

S uvjerljivih 10:0 čačinačka je Mladost slavila protiv istoimene momčadi iz Miljevaca. Manuel Štefok postigao je tri, Sven Bušljeta, Matija Ognjenović i Mario Milosavljević postigli su dva, a Tomy Znika jedan pogodak. 

Uvjerljivu pobjedu ostvario je i Crnac koji je s 12:1 ispratio četekovački Dinamo. Patrik Sudarić, Josip Horvatić i Borna Meašić postigli su po tri zgoditka, Petar Kusić, David Holeš i Ivan Bartolić dodali su po jedan, dok je jedini strijelac za goste bio Leon Kokoška.

Patrik Špoljarić donio je pobjedu orahovačkom Papuku u utakmici protiv Voćina. Pogađao je mrežu gostiju u 27., 63. i 78. minuti, dok je jedini strijelac za goste bio Martin Tunić.

rr 2

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content