NEXE finale ‘lovi’ danas protiv Sesveta: Evo gdje gledati polufinale kupa Hrvatske za rukometaše

Već niz godina Hrvatski rukometni savez u svibnju u Istri organizira Festival hrvatskog rukometa. Nekada se Festival održavao u Umagu i Novigradu, a posljednjih sezona u Poreču. U sklopu istog održava se i Središnji seminar za rukometne trenere, na koji, kao predavači, uz hrvatske, dolaze i najeminentniji svjetski rukometni treneri. Zatim se odigravaju Državne završnice za mlade dobne kategorije, a vrhunac svega su završni turniri kupa Hrvatske za rukometašice i rukometaše.

Završnica Kupa Hrvatske za rukometaše igra se u petak, 13. i nedjelju, 15. svibnja. Na ovogodišnju završnicu Kupa Hrvatske za rukometaše plasirali su se PPD Zagreb, NEXE, Sesvete i Poreč.

U petak, 13. svibnja igraju se susreti poluzavršnice. U 17 sati igraju NEXE i Sesvete. Našički ‘Gromovi’ s Krndije favoriti su u ovom susretu, ali ne smiju zaboraviti da su ove sezone u Hrvatskoj pretrpjeli dva poraza, prije nekoliko dana na gostovanju u Zagrebu od PPD Zagreba, iza kojega je ostalo dosta ‘repova’, te na gostovanju u Sesvetama od istoimene domaće momčadi i zato Našičani utakmici trebaju pristupiti bez opuštanja i s velikim oprezom. U drugom ogledu, koji se igra u 19 sati PPD Zagreb igra s domaćim Porečom.

NEXE – Sesvete u 17 sati

Suci: Davor i Zoran Lončar (obojica Varaždin), delegat: Dubravko Konjuh (Rijeka)

Poreč – PPD Zagreb u 19 sati

Suci: Matija Gubica i Boris Milošević (obojica Osijek), delegat: Zlatko Ladić (Trnovec Bartolovečki)

Obje utakmice poluzavršnice bit će prenošene na Youtube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content