Pedofil s područja Županje pisao djevojčici (12): “Jel možemo biti u vezi?”

Stariji muškarac M.L. sa šireg područja Županje mjesecima se javljao djevojčici (12) kojoj je slao virtualne poljupce, ispitivao je li sama u sobi, briše li poruke, odnosno je li dopisivanje sigurno. Kasnije joj je počeo slati i svoje obnažene fotografije, ali i iskazivati ozbiljnije namjere nastale na temelju komunikacije.

Djevojčica mu je u više navrata rekla da ima 12 godina i pitala ga smeta li mu to što je tako mlada, a on bi odgovarao da mu ne smetaju njene godine. Nagovarao ju je da ga nazove “preko kamere” kad bude sama u kući.

IMG_20220514_171024

Naposljetku je i tražio – vezu!  “Jako mi sve sviđaš”, napisao joj je.

A potom: “Jel te mogu nešto pitati ako znaš držati tajnu'”. Kad mu je djevojčica odgovorila da može, napisao joj je: “Jel možemo biti u vezi?”. 

Djevojčica je odgovorila da ne razumije u kakvoj vezi, pogotovo zbog razlike u godinama (predstavljao joj se kao 52-godišnjak). Odgovorio joj je: ljubav. 

IMG_20220514_171212

Sve navedeno prepiska je koju su objavili članovi Organizacije Stoppedofiliji, sa sjedištem u Srbiji, a čiji aktivisti djeluju i na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske i drugih zemalja. Slučaj je prijavljen i policiji. 

I ovaj put, srećom, riječ je “samo” o zamci lovaca na pedofile. Djevojčica je lažna – riječ je o diverziji iza koje stoje odrasli ljudi, a koji su kao svoju osobnu misiju uzeli boriti se protiv pedofila na internetu i slučajeve otkrivati te prijavljivati nadležnim službama.  Rade 24 sata dnevno i ne odustaju u misiji, iako im često prijete životom, kao i članovima njihovih obitelji.

Iz Organizacije poručuju da su odlučili javno objaviti prepiske jer su muškarca procijenili opasnim. I ovaj put glavni je cilj: upozoriti javnost da su pedofili svuda oko nas i da vrebaju nezaštićene.

Čim su objavili prepiske, muškarac je aktualni profil obrisao, no i otvorio nove. Dokaz je to kako pedofili ne odustaju. Već danas možda će se javiti nekom novom djetetu i od nje/njega tražiti vezu i slati im poljupce. Zato za love na pedofile posao ne prestaje, a roditelji i djeca pozvani su na stalan oprez. (www.icv.hr, foto: Stop pedofiliji) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content