Rukometaši selekcije U-13 Viro Virovitice osvojili 12. mjesto na Državnoj završnici u Poreču

U susretu za ulazak u ‘krug’ osam najboljih momčadi na državnoj završnici u Poreču za rukometaše U-13, momčad Viro Virovitice poražena je od Koprivnice rezultatom 17:14.

Na početku mladi Koprivničani bolje su ušli u susret i poveli 3:0, a zatim i 5:1. Virovitičani do odlaska na odmor uspijevaju smanjiti zaostatak na -2 (9:7). U drugom dijelu dugo se igralo ‘gol za gol’. U 27. minuti kod rezultata 14:13 za Koprivnicu, Virovitičani su imali napad za izjednačenje, ali su izgubili loptu u napadu. Igrači Koprivnice ponovno odlaze na tri zgoditka prednosti, što im je bilo dovoljno za pobjedu. Odlični Karlo Prtenjača postigao je deset zgoditaka za Viro Viroviticu.

Viro Virovitica: Patrik Šoić, Leo Rendulić, Roko Žunec 3, Ivan Pratljačić, Patrik Kucljak, Lovro Samardžija 1, Marko Boljevčan, Erik Markulin, Karlo Prtenjača 10 (1), Mateo Klimek, Oliver Molnar, Andrej Kukić, Jakov Blažević, Noa Mirić, Ivan Bogović i Arijan Kečkiš. Trener: Matej Smiljanec.

U razigravanju za poredak od 9. do 12. mjesta momčad Viro Virovitice poražena je od riječke Kozale 17:14. Tijekom cijelog susreta momčadi su se izmjenjivale u prednosti, da bi u posljednje dvije minute mladi rukometaši došli do kapitalne prednosti od tri zgoditka.

U virovitičkim redovima ponovno je najefikasniji bio Karlo Prtenjača s devet zgoditaka.
Viro Virovitica: Patrik Šoić, Leo Rendulić, Roko Žunec 3, Ivan Pratljačić, Patrik Kucljak, Lovro Samardžija 2, Dorian Reščić, Erik Markulin, Karlo Prtenjača 9, Mateo Klimek, Dino Trbović, Andrej Kukić, Jakov Blažević, Noa Mirić, Ivan Bogović i Arijan Kečkiš. Trener: Matej Smiljanec.

Na kraju su mladi Virovitičani s Ivančicom iz Ivanca igrali za 12. mjesto. Rukometaši Viro Virovitice poveli su 1:0, ali su odmah Ivančani preokrenuli rezultat i vodili do kraja utakmice i konačne pobjede od 20:13. Na taj način rukometaši Viro Virovitice osvojili su 12. mjesto na ovogodišnjoj Državnoj završnici u Poreču.

Viro Virovitica: Patrik Šoić, Leo Rendulić 2, Roko Žunec, Ivan Pratljačić 3, Patrik Kucljak, Lovro Samardžija 1, Dorian Reščić, Erik Markulin 1, Karlo Prtenjača 5, Mateo Klimek, Oliver Molnar 1, Marko Boljevčan 1, Dino Trbović, Noa Mirić, Ivan Bogović i Arijan Kečkiš. Trener: Matej Smiljanec.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content