U Područnu školu Tomislava Lukačevića iz Brezovice, zahvaljujući donacijama, stigla je pametna ploča za vrijedne učenike

Jučer (četvrtak) je u Područnu školu Tomislava Lukačevića iz Brezovice, zahvaljujući donacijama, stigla pametna ploča za vrijedne učenike. Na inicijativu vijećnika i mještana Brezovice, UDVDR Ogranak općine Gradina započeo je prikupljanje donacija u kojima su i sami sudjelovali.

Od ostalih donatora, u akciji prikupljanja sredstava sudjelovali su OPG Slavka Viljevca i OPG Roka Viljevca iz Brezovice, GUMIX ELASTOR d.o.o. i Udruga žena ‘Smirino’ iz Gradine, te ASANATOR d.o.o. iz Osijeka 

pametna pp

Područna škola Tomislava Lukačevića iz Brezovice i njenih 10 učenika 1., 2. i 3. razreda te učiteljice Marija i Maja, zahvalili su na donaciji pametnog ekrana svim sponzorima i UDVDR Ogranku općine Gradina. 

– Učenje, zabavu, istraživanje i igru – sve na jednom mjestu imamo sada, u našoj školi uzbuđenje zbog novih izazova vlada. Hvala vam od srca svima što ste nam omogućili da naše učenje bude još kvalitetnije- poručili su.

ploca

(www.icv.hr, PŠ Tomislava Lukačevića Brezovica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content