Virovitička košarkašica Lucija Cindrić najbolji strijelac juniorskog Prvenstva Regije Sjever

Nakon odigranog Prvenstva Regije Sjever za košarkašice do 19 godina starosti, zbrojeni su svi rezultati i oni su pokazali da je najbolji strijelac Prvenstva Lucija Cindrić iz Ženskog košarkaškog kluba Virovitica.

U netom završenom Prvenstvu u deset odigranih utakmica Lucija je postigla čak 203 koša, odnosno u prosjeku više od 20 koševa po utakmici. Svakako treba napomenuti da Lucija ulazi u krug najmlađih košarkašica u ovom uzrastu što pokazuje da najbolje sezone za Luciju tek predstoje.

Trofej je najbolja nagrada za djevojku koja je na svakom treningu i svojim pozitivnim primjerom pokazuje svojim mlađim kolegicama koji je to put koji trebaju slijediti na zadovoljstvo svih u klubu.

Priznanja Luciji Cindrić uručio je predsjednik Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije Zdravko Rupnik.

Ekipna

Nakon podjele priznanja, odigrana je i ALL STAR utakmica na kojoj je od košarkašica ŽKK Virovitice uz Luciju nastupila i njena sestra blizanka Lana. Iako su utakmicu tijesno izgubile rezultatom 63:57 jer je selekciju lige pobjedila ekipa Podravca iz Virja, Lucija je i ovaj put bila efikasna i postigla 10 koševa uz jednu pogođenu tricu, a u stopu ju je pratila sestra Lana sa 7 postignutih koševa.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content