Evo što vas ovog tjedna očekuje u povodu proslave Dana grada Našica

U sklopu proslave Dana grada Našica danas (utorak) s početkom u 8 sati će se održati svečani ispraćaj učenika osmog razreda Osnovne škole Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac. A na Trgu dr. Franje Tuđmana s početkom u 18.30 sati povodom svjetskog dana glazbe održat će se završni koncert učenika Osnovne glazbene škole Kontesa Dora.

U srijedu, 22. lipnja u Drevenici (Markovac Našički), u organizaciji Matice slovačke u Markovcu Našičkom i SKUU „Franjo Strapač“ održat će se kviz znanja i sportske igre folkloraša s početkom u 16 sati.

Vikend proslave Dana grada Našica nastavlja se i u petak, 24. lipnja, kada će se u Osnovnoj školi kralja Tomislava Našice održati svečani ispraćaj učenika osmih razreda s početkom u 18 sati. A nakon toga na Trgu dr. Franje Tuđmana s početkom u 20 sati će se održati koncert grupe „Portman“ u organizaciji Udruge KLAN Našice.

Subotnja proslava započinje na srednjoškolskom igralištu u 10 sati kada će se u organizaciji Košarkaškog kluba Našice održati „Streetball“. A večer provedite u Srednjoj školi Isidora Kršnjavog u Našicama na Festivalskoj večeri 45. međunarodnog festivala umjetničke tamburaške glazbe u organizaciji Tamburaškog orkestra TD „Dora Pejačević“ Našice.

„Sportska nedjelja“, 26. lipanj, započet će u 13 sati na nogometnom igralištu u Velimirovcu gdje će se odigrati 2 memorijalni turnir „Stjepan Pintarić“. Također, u isto vrijeme, održat će se 11. Velimirovačka ljetna večer gdje vas očekuje gastro-kulturološka ponuda, nastup KUD-a „Tamburica“ Velimirovac te koncert „Zlatnih struna“.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content