IVANJE 2022. Matko Ognjen pobjednik 2. šahovskog turnira u povodu Dana općine Špišić Bukovica

U sklopu obilježavanja Ivanja – Dana općine Špišić Bukovica, danas (subota) je održan šahovski turnir čiju organizaciju ove godine potpisuju UDVDR Špišić Bukovica i Šahovski klub Virovitica, uz punu podršku Općine Špišić Bukovica.

Ovo je drugo izdanje šahovskog turnira povodom Ivanja, a prošlogodišnji naslov branio je Ivan Lijović, koji je ove godine s 8 bodova završio na drugom mjestu.

Nakon uzbudljivih mečeva prvo mjesto s 10 bodova osvojio je Matko Ognjen, član Šahovskog kluba Garešnica, dok je treće mjesto s 8 bodova zauzeo Marko Ivanković, član Šahovskog kluba Virovitica.

Pehare najboljim pojedincima uručio je načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler naglasivši kako se nada da će ovaj turnir povodom Ivanja postati tradicija.

-Bio je ovo jedan zaista uzbudljiv turnir s puno preokreta i dosta iznenađenja, s obzirom da su neki favorizirani i dokazani igrači izgubili od nešto slabijih protivnika. Sve u svemu lijepo druženje, kvalitetni mečevi i svi jedva čekamo treće izdanje ovog turnira povodom Dana općine Špišić Bukovica – rekao nam je u ime jednog od organizatora, trećeplasirani na ovom turniru, virovitički šahist Marko Ivanković.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content