KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akciju “Top Gun: Maverick” i animirani film “Malci 2: Kako je Gru postao Gru”

Ovog vikenda u virovitičkom Kinu Park pogledajte dvije odlične projekcije. U subotu, 2. srpnja u 19 sati na rasporedu je akcijska avantura “Top Gun: Maverick”, dok vas u nedjelju, 3. srpnja s početkom u 17 sati očekuje animirani film “Malci 2: Kako je Gru postao Gru” sinkroniziran na hrvatski.

TOP GUN: MAVERICK

Izvorno ime: Top Gun: Maverick
Redatelj: Joseph Kosinski
Žanr: akcija, avantura
Uloge: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer
Trajanje filma: 131 min 
Godina: 2022
Država: SAD
Sadržaj filma: Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga “prizemljio”. Kad se nađe kako obučava odred mladih pilota Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog “Goose”. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete.
 
MALCI 2: KAKO JE GRU POSTAO GRU
 
Izvorno ime: Minions: The Rise of Gru
Redatelj: Kyle Balda
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma: 87 min
Godina: 2022
Država: SAD

Sadržaj filma: Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru. Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj. Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i … Malcima. Kreativni tim iz prvog nastavka Malaca ponovno se okupio i na snimanju novog nastavka.

(www.icv.hr, Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content