Muškarac u Suhopolju napuhao nevjerojatan 4,21 promil usred bijelog dana

Nevjerojatni 4,21 promil napuhao je 56-godišnji biciklist u utorak u Suhopolju. Umjesto u alkoholnoj komi, u kojoj bi po svim medicinskim “pravilima” trebao biti, on je usred bijelog dana, oko 13 sati vozio bicikl. 

On je jedan od 31 osobe koja je prošlog tjedna zatečena u prometu pod utjecajem alkohola. Policija je ukupno utvrdila 216 prekršaja, među kojima je 22 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 61 prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa, 26 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, 1 prekršaj upravljanja vozilom za vrijeme zabrane,  2 prekršaja upravljanja prije stjecanja prava i dr.

Najveća brzina kretanja vozila od 119 km/h utvrđena je također u utorak u 18 sati na dionici D2 Slatinska obilaznica – van naselja gdje je ograničenje brzine kretanja vozila 90 km/h.

Tijekom proteklog tjedna na prometnicama na području PU virovitičko-podravske dogodilo se 10 prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama, u kojima je jedna osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena. U tri prometne nesreće vozači su napustili mjesto događaja, a jedan je naknadno pronađen. 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content