Izbor za najljepši park: Požurite, još stignete glasati za Gradski park Virovitica i Franjevački park

Zadnji je dan izbora Najljepših parkova u Hrvatskoj – novog projekta portala gradonacelnik.hr kojega, po uzoru na druge izbore, poput Najljepši vrtić i Najljepši advent, ove godine provode po prvi puta na svojoj Facebook stranici

– Kako bi ovaj izbor podigli na višu razinu, uz izbor na FB-u u kojemu će kao i uvijek presuditi broj lajkova, uvodimo i nagradu stručnog žirija. U suradnji s Hrvatskim društvom krajobraznih arhitekata, razradili smo niz stručnih kriterija temeljem kojih će žiri – Mario Jukić, predsjednik HDKA, Andrea Knez, potpredsjednica HDKA te predstavnik portala gradonacelnik.hr izabrati najljepše i najfunkcionalnije parkove. Kriterije možete pogledati na LINKU – kažu organizatori.

Za titulu najljepšeg parka natječe se 27 parkova iz 18 gradova i dvije općine. Glasovanje traje do srijede, 6. srpnja u podne.

U konkurenciji su i Gradski park Virovitica za koji možete glasati lajkom na objavu OVDJE te Franjevački park za koji možete glasati OVDJE.

Prema objavi portala gradonacelnik.hr za današnji (srijeda) dan, Osijek je vodeći s 4.871 lajkova, Vinkovci su na drugom mjestu s 4.610 lajkova, Bjelovar je treći s 2.611, a Virovitica četvrta s 2.511 lajka.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content