VIDOVO 2022. U Velikoj Črešnjevici održan Big Cherry Open – turnir u odbojci na pijesku: Pobjedu odnijela ekipa Cofleki

Mladi iz Velike Črešnjevice, pod pokroviteljstvom Općine Pitomača i Turističke zajednice općine Pitomača, u sklopu Vidova 2022. organizirali su turnir u odbojci na pijesku. Turnir pod nazivom “Big Cherry Open” po prvi puta održan je jučer (srijeda) na novootvorenom odbojkaškom terenu u Velikoj Črešnjevici.

Saborska zastupnica Vesna Bedeković službeno je otvorila turnir, a otvorenju su nazočili i predsjednik Županijske skupštine VPŽ Dinko Begović te predsjednik Općinskog vijeća Općine Pitomača Rikard Bakan.

Na turniru je sudjelovalo čak 14 ekipa podijeljenih u četiri grupe. Prvo mjesto zasluženo je pripalo ekipi Cofleki, drugo mjesto zauzela je ekipa Dravski Monstrumi, dok je treće mjesto osvojila ekipa Osmaši.

Također, u sklopu turnira održane su aktivnosti za djecu i mlade koje se provode u sklopu projekta “VAMOS! – Velike Aktivnosti Mladih Ohrabruju Svijet”, a cilj projekta je promicanje pozitivnog razvoja djece i mladih uključivanjem u aktivnosti slobodnog vremena tijekom ljeta. Najmlađi mještani i posjetitelji tako su se okušali u mini odbojci, crtanju, bojanju, malom nogometu…

Kako je bilo na prvom turniru u odbojci na pijesku pogledajte u fotogaleriji…

(www.icv.hr, ib, foto: M. Rengel i A. Kološ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content