Virovitičko djevičansko bučino ulje OPG-a Luka Ivoš iz Gornjeg Bazja srebrno na 11. Izložbi bučinih ulja Hrvatske u Varaždinu

Prošlog mjeseca (21. svibnja) u Varaždinu je održana 11. izložba bučinih ulja Hrvatske. Za naslov šampiona ove se godine natjecalo čak 158 bučinih ulja iz pet zemalja, Hrvatske, Austrije, Slovenije, Mađarske i Češke, a među njima se našao i dobro nam poznat OPG Luka Ivoš iz Gornjih Bazja koji je ove godine nagrađen srebrnom medaljom. Nakon što su prošle godine kući ponijeli broncu, nadaju se kako će se nastaviti ovakav niz te da će sljedeće godine na njihovom stolu zasjati zlato.

OPG Luka Ivoš iz Gornjeg Bazja nudi bogatu ponudu hladnog prešanog ulja buče, lana, konoplje i suncokreta, kao i topla prešana, čista te miješana ulja. Također, tu su i brašno od bučinih koštica, kao i suhe, slane i pržene koštice te ljekovito bilje.

Sve proizvode možete nabaviti na virovitičkoj Gradskoj tržnici četvrtkom i subotom ili na broj mobitela 098/9633-202 (dostava na području Virovitice).

(promo)

ivos 2 scaled

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content