Četvrtim tjednim turnusom završili ovogodišnji Sportski praznici

Danas (petak) je četvrtim turnusom završio ovogodišnji projekt Sportskih praznika kojeg provodi Hrvatski školski sportski savez u suradnji s Županijskim sportskim savezima.

Na području Virovitičko–podravske županije Sportski praznici bili su organizirani na četiri lokacije, u Pitomači, Virovitici, Slatini i Orahovici. U Virovitici Sportski praznici bili su organiziranu u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić–Mažuranić za učenike sve tri gradske osnovne škole Vladimir Nazor, Katoličke osnovne škole i Ivane Brlić–Mažuranić.

U posljednjem turnusu bilo je dvadesetak učenika, kojima je voditelj Ivan Vrbančić pripremio niz zanimljivih igrica. Turnus je zaključen igricom snalaženja u prostru, u kojoj su učenici zavezanih očiju, uz pomoć kolega, koji su davali glasovne upute, svladali poligon.

Kako je rezultat dviju ekipa bio izjednačen pobjednik se dobio rezultatom u dodatnoj rukometnoj utakmici, koja je odigrana na kraju. Na ispraćaju posljednjeg ovogodišnjeg turnusa Sportskih praznila bio je pročelnik Upravnog odijela za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content