Grad Orahovica potpisao ugovore o financiranju udruga: Na natječaj se prijavilo 16, a njih 14 ostvarilo je pravo na financiranje

Orahovački gradonačelnik Saša Rister potpisao je danas (utorak) ugovore o financiranju gradskih udruga. Na natječaj se prijavilo 16 udruga, od čega je 14 ostvarilo pravo na financiranje.

Predsjednici udruga zahvalili su se Gradu na pomoći, a gradonačelnik Rister posebno je naglasio da se obrati pažnja na pravovremeno pravdanje dobivenih sredstava.

-To je ispao veliki problem s tim pravdanjem sredstava, ali vjerujem da su udruge sada već sve proučile i znaju kako treba raditi, a za sve tu smo i mi ako treba pomoći. Pozivam udruge da ne rade s gotovinom, sve što je moguće mora ići preko računa. Hvala svim udrugama koje su se javile, ali moram reći da mi je žao što se dosta udruga nije javilo, a to znači da su većinom neaktivne. Udruge su naše veliko bogatstvo i mi ćemo uvijek biti uz njih i zato čestitam svim udrugama koje su ostvarile potporu i veselim se zajedničkoj suradnji tijekom ove godine – rekao je Rister.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content