HRS ‘Lavice’ će braniti naslov u drugoligaškom društvu: ‘Slatki’ ostaju prvoligaši, Slatina i Orahovica napreduju u viši rang

Prema službenim informacija iz Hrvatskog rukometnog saveza za seniorska natjecanja, koja vodi Ured za natjecanje Hrvatskog rukometnog saveza, prijavilo se pet klubova s područja Virovitičko–podravske županije.

Rukometaši Viro Virovitice i Slatine su se prijavili za natjecanje 1. hrvatskoj ligi Sjever. Virovitičani su već niz godina članovi 1. hrvatske lige Sjever, dok su Slatinčani nakon desetak godina povratnici u prvoligaško društvo.

Rukometašice 1234 Virovitice i Pitomače iduće sezone natjecat će se u 2. hrvatskoj ligi Sjever. Iako su Virovitičanke prošle sezone bez izgubljenog boda došle do naslova prvakinja, uprava kluba odlučila je da ekipa i ove godina ostane u drugoligaškom društvu, dok su Pitomačanke stabilan drugoligaš.

Rukometaši Orahovice, kao prvaci 3. hrvatske lige Istok, prijavili za natjecanje u 2. hrvatskoj ligi Istok. Time se vraćaju u drugoligaško društvo gdje su igrali već u nekoliko navrata.

Točne sastave lige potvrdit će Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza na svom sastanku u srpnju.

Uz ovih pet klubova, u seniorskoj konkurenciji natjecat će se i rukometašice Mikleuša koje će igrati u 3. hrvatskoj ligi Istok koju vodi Rukometni savez Osječko–baranjske županije.

(www.icv.hr, mš)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content