Izvučene skupine tradicionalnog nogometog turnira u Lukaču: Sloga odustala u posljednji tren, mijenja ju Bušetina 1947.

Jučer (četvrtak) su u prostorijama Lukača 05 izvučene skupine tradicionalnog nogometnog turnira koji će se odigrati sutra (subota).

Na ovogodišnjem turniru sudjelovat će šest momčadi od kojih je pet s područja općine Lukač, Bratstvo iz Gornjeg Bazja, Drava iz Terezinog Polja, Dinamo iz Kapela Dvora i Lukač 05, te kao gosti milanovački Sokol i Bušetina 1947. koja je “uskočila” umjesto Sloge iz Dugog Sela Lukačkog, koje je u posljednji tren otkazalo sudjelovanje zbog nedovoljnog broja igrača. 

U Lukaču nisu sjedili prekriženih ruku već su brže-bolje našli novu momčad, koja će nastupiti na turniru. 

Izvlačenjem, u nazočnosti predstavnika svih klubova, osim Bratstva iz Gornjeg Bazja, rukovodilo je povjerenstvo u sastavu Vladimir Šajnović, Franjo Kostelac i Dragan Knežević.

U skupini A igrat će Bratstvo, Dinamo i Sokol, a u skupini B Drava, Lukač 05 i Bušetina 1947 (umjesto prvotno izvučene Sloge). Igrat će se jednostrukim bod sustavom. Utakmice će se igrati u trajanju od 40 minuta, uz kraći prekid nakon 20 minuta, bez mijenjanja strana.

Zbog izuzetno vrućeg vremena neće se igrati polufinalne utakmice, već će drugoplasirane ekipe iz skupina igrati za treće mjesto, a prve momčadi iz skupina u finalu turnira.

Uz pehare za prva tri mjesta biti će uručeni pokali za najboljeg strijelca, igrača i vratara turnira. Ulaz na turnir će biti slobodan, a za sve momčadi i posjetitelje organizatori će osigurati paprikaš.

Novi raspored turnira:

14.00 sati: Bratstvo – Dinamo

14.50 sati: Bušetina 1947. – Drava

15.40 sati: Sokol – Dinamo

16.30 sati. Lukač 05 – Drava

17.20 sati: Bratstvo – Sokol

18.10 sati: Bušetina 1947. – Lukač 05

19.00 sati: utakmica za treće mjesto

19.50 sati: finale

(www.icv.hr, mš)

IMG 1403 Custom

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content