Izvučeni natjecateljski brojevi u hrvatskim rukometnim ligama

U trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza u Zagrebu voditelj natjecanja Premier, prvih i drugih liga Ante Ančić i voditelj Ureda za natjecanje Hrvatskog rukometnog saveza Bojan Filipović danas (ponedjeljak) su izvukli natjecateljske brojeve za Premier, prve i druge rukometne lige za sezonu 2022/23.

U Paket24 premijer ligi rukometaši našičkog NEXE-a nalaze se u skupini A, gdje će, u prvom dijelu natjecanja, igrati s Metković Mehanikom, Ribola Kaštelima, Rudarom, Zametom, Dubravom, GRK Varaždinom 1903. i Goricom.

U prvom kolu 1. hrvatske lige Sjever 17. rujna rukometaši Viro Virovitice gostuju kod dojučerašnjeg premijerligaša vinkovačke Spačve, a rukometaši Slatine putuju u Požegu. U drugom kolu 24. rujna rukometaši Viro Virovitice ugošćuju Novi Zagreb, a rukometaši Slatine su domaćini momčadi Vidovca. U četvrtom kolu 8. listopada u Slatini se igra županijski derbi između Slatine i Viro Virovitice.

Natjecanje u 2. hrvatskoj ligi Sjever za rukometašice počinje 24. rujna. U prvom kolu rukometašice 1234 Virovitice ugošćuju ekipu Osijeka II., a Pitomača je domaćin novoj ekipi u ligi Multinorm Cerni. U drugom kolu 31. rujna ekipa 1234 Virovitice još ne zna protivnika jer je jedno mjesto u ligi ostalo upražnjeno, a Pitomača putuje u Slavonski Brod i igra s Brodom. Županijski derbi se igra u sedmom kolu 5. studenog kada Pitomača ugošćuje 1234 Viroviticu.

Natjecanje u 2. hrvatskoj ligi Istok za rukometaše počinje 1. listopada kada rukometaši Orahovice gostuju kod druge ekipe premijerligaša Osijeka, a u drugom kolu 8. listopada domaćini su Brodu iz Slavonskog Broda.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content