Muška B ekipa DVD Virovitica 21. na međunarodnom vatrogasnom natjecanju u Sloveniji

Muška B ekipa DVD Virovitica sudjelovala je na međunarodnom vatrogasnom natjecanju CTIF-a u Celju u Sloveniji gdje je osvojila 21. mjesto od 27 ekipa u kategoriji natjecanja vježba VMŠ i štafetna utrka s preprekama.

Osim DVD Virovitica, reprezentaciju Hrvatske vatrogasne zajednice u muškoj B kategoriji činile su još i DVD Gornja Gračenica i DVD Mladost Kaštel Sućurac. Plasman na međunarodno vatrogasno natjecanju Virovitički vatrogasci ostvarili su osvajanjem visokog drugog mjesta na prošlogodišnjem državnom vatrogasnom natjecanju u Varaždinu.

Zapovjednik muške B ekipe Virovitica, ujedno i zapovjednik DVD Virovitica Miroslav Čubrlo, iskazao je zadovoljstvo plasmanom uz napomenu da je sve moglo proći još i bolje.

– Tijekom natjecanja napravili smo jednu grešku koja nas je koštala 20 bodova, tako da smo umjesto plasmana u prvih 10 ekipa na kraju osvojili 21. mjesto. Što se tiče vremena izvođenja vježbe, zadovoljni smo rezultatom. Vježbu smo izveli za 40,24 sekunde, a štafetu za 72 sekunde. Istina je da je to malo lošiji rezultat od onog na državnom natjecanju, no tu nismo nezadovoljni. Samo da nije bilo tih 20 izgubljenih bodova, na greškama se uči, ali ostaje nam da smo i na međunarodnom natjecanju potvrdili koliko smo dobra i uspješna ekipa, odnosno da smo u najvišem europskom rangu- rekao nam je u kratkom osvrtu na međunarodno vatrogasno natjecanje u Celju zapovjednik Miroslav Čubrlo.

Mušku B ekipu DVD Virovitica činili su Marko Teskera, Miroslav Prović, Miroslav Đurđević, Marko Zelenika, Zlatko Blažičević, Miro i Miroslav Čubrlo, Dejan Kurtanjek, Željko Lukšec i rezerva Josip Viljevac.

(www.icv.hr, bs, foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content